Najaar 2019 MotoVeda

Berichten van MotoVeda Ede.

https://www.motoveda.nl/
Plaats reactie
MotoVedaEde
Berichten: 3
Lid geworden op: 20-02-2019 11:19

Najaar 2019 MotoVeda

Bericht door MotoVedaEde » 02-11-2019 11:41

Beste MP3- rijders,
De Piaggio MP3 Advanced is binnen en wordt goed ontvangen, er zijn er al een aantal verkocht! Ondertussen hebben wij weer een goed seizoen achter de rug waar wij een aantal van jullie bij ons hebben langs zien komen voor onderhoud, kleding, inruil etc. Bedankt daarvoor!
Voor nieuwe leden van de Piaggio MP3 club willen wij de voordelen van MotoVeda nog eens benadrukken:

* wij zijn Piaggio Premium en Prime dealer en hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring m.b.t. de Piaggio MP3
* nieuwe voertuigen zijn uit voorraad leverbaar, occasions zijn bij ons "BOVAG proof" wij verkopen GEEN geïmporteerde rommel!
* accessoires en onderdelen uit voorraad leverbaar
* ook voertuigen die niet bij ons gekocht zijn, zijn welkom in de werkplaats!
* Maak van november t/m eind januari gebruik van GRATIS ophaalservice bij onderhoud CODE GRATISOPHALEN2019 (tot 50 km enkele reis) OF 10% KORTING op onderhoud CODE WINTER2019 of lees alles op onze site https://www.motoveda.nl/service

Ondertussen zijn wij achter de schermen druk bezig met een nieuwe locatie, dat begint (eindelijk) vaste vormen aan te nemen. In 2020 hopen wij te gaan verhuizen naar een grotere locatie in Ede waar met name de Piaggio MP3 afdeling en de werkplaats nog beter tot hun recht zullen komen.
Kunnen wij je ergens mee helpen, je bent en blijft van harte welkom bij het team van MotoVeda!

Hartelijke groeten uit Ede!
MotoVeda is dealer van Prime en Premium dealer van Piaggio. Je bent van harte welkom voor nieuwe MP3's, occasions, onderhoud, onderdelen, winterstalling, kleding en helmen.

Plaats reactie